WIJ MAKEN

RECLAME,

VAN ONTWERP

TOT MONTAGE.

Voertuig reclame

Voertuig reclame

Voertuig reclame biedt directe zichtbaarheid voor jouw (potentiële) klanten. Het grootste voordeel van adverteren op jouw voertuig is dat je zichtbaar bent op alle plekken waar jij komt met jouw bedrijfsvoertuig. In tegenstelling tot statische reclame, zoals op gebouwen, beweegt de reclame op jouw voertuig met je mee.

Bij Sign One hebben we verschillende expertises in huis voor het verzorgen van reclame op jouw bedrijfsvoertuig. Het hele proces van ontwerp tot uitvoering heeft Sign One in eigen beheer. Uit ervaring weten we dat dit soort reclame werkt! Wacht dus niet langer en laat ons jouw voertuig reclame verzorgen.


Meest recente werk

Autobelettering
Broekhuis
Carwrapping
Range Rover Velar

Bij Sign One vinden we het belangrijk dat de reclame die jij kiest werkt. Voertuig reclame heeft inmiddels bewezen dat het een effectieve manier is om naamsbekendheid te vergroten en nieuwe klanten te werven. Uit onze ervaring in het maken van voertuig reclame weten we dat het goed werkt als jouw bestickerde auto er optisch mooi en goed onderhouden uitziet. Mensen moeten jouw bedrijfsvoertuig onthouden, omdat hij opvalt. Doordat wij bij Sign One alles zelf in beheer hebben, van ontwerp tot uitvoering, kunnen wij jouw wensen eenvoudig omzetten in voertuig reclame.

Afhankelijk van jouw wensen en budget, kunnen wij allerlei soorten en varianten van reclame voor jouw voertuig maken. Iets wat mooi is, hoeft niet perse duur te zijn. Al helemaal niet als je kijkt naar het rendement dat het jou en jouw bedrijf oplevert. Wij kunnen je geen vaste prijs geven, omdat dit van een aantal factoren afhangt:

 • Het ontwerp
 • Complexiteit van kleuren
 • De kwaliteit van het sticker-materiaal dat je kiest
 • De afmetingen van het voertuig

Het grootste voordeel van voertuig reclame is dat het met je mee reist. Overal waar jij op pad bent voor jouw bedrijf, is je bedrijfsvoertuig ook. Met voertuig reclame kies je voor een reizend reclamebord. Hoe handig is dat? Met andere woorden, waar je ook bent, de reclame is zichtbaar overal waar je rijdt. Echter zitten er nog meer voordelen aan voertuig reclame. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

 • Sterke regionale invloed.
 • Duurzame en voordelig investering.
 • Reclame bestickering op jouw voertuig blijft hangen doordat het wordt gezien op plekken waar je met jouw voertuig komt.
 • Files worden een bron van nieuwe klanten.
 • Onderscheidend met een goed design kiest.
 • Het zorgt voor een professionele uitstraling.
 • Mooi meegenomen: De reclame op jouw voertuig vormt een krasvaste beschermlaag.
 • Wanneer je op locatie aan het werk bent kan iedereen zien wie er aan het werk is

Ben je overtuigd van de kracht van voertuig? We kijken uit naar jouw offerteaanvraag en Sign One denkt met je mee. Heb je vragen of weet je niet zeker of dit de juiste manier is om jouw bedrijf te promoten? Neem gerust contact met ons op en Sign One geeft je het nodige advies. Indien nodig bezoeken wij je op locatie. Voordat je het weet, rij je rond met jouw eigen voertuig reclame!