WIJ MAKEN

RECLAME,

VAN ONTWERP

TOT MONTAGE.

Interieur print

Interieur print

Voor Ydentic hebben we het interieur persoonlijk en passend gemaakt. Dit hebben we bereikt door het gebruik van privacyfolie die in een unieke vorm is gesneden, freesletters die diepte toevoegen, en fullcolour geprint behang. Hierdoor zijn er rustgevende, indrukwekkende en inspirerende werk- en ontmoetingsruimtes gecreëerd.

Met prachtige, levendige fullcolour prints in elke gewenste afbeelding of patroon bieden we een unieke kans om ruimtes te transformeren. Dit is perfect voor bedrijven en particulieren die hun omgeving willen personaliseren en een blijvende indruk willen achterlaten.

Logo of letters aan de muur?

Onze freesletters zijn de perfecte oplossing voor het creëren van indrukwekkende visuele branding. Met precisie vervaardigd en volledig op maat gemaakt, bieden ze veelzijdigheid voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Verbeter uw bedrijfsimago met hoogwaardige, op maat gemaakte freesletters die de aandacht van klanten trekken en uw boodschap krachtig overbrengen. Breng jouw interieur tot leven, neem contact op voor een transformatie.