WIJ MAKEN

RECLAME,

VAN ONTWERP

TOT MONTAGE.

Binnenreclame

Binnenreclame

Met binnenreclame geef je de eerste indruk wanneer klanten bij jouw bedrijf binnen komen. De eerste indruk telt en is daarom erg belangrijk. Het zorgt voor een smaakvolle, professionele sfeer binnen het bedrijf. Klanten en bezoekers raken hierdoor sneller op hun gemak en het geeft een fijne gepersonaliseerde uitstraling aan het interieur wat de nadruk legt op het imago van jouw bedrijf. Binnenreclame geeft talloze manieren om jouw merk er uit te laten springen. Met gebruik van de juiste boodschap en de juiste kleuren krijgt elke ruimte in het bedrijf meer beleving. Het is dus van groot belang dat de binnenreclame aansluit bij jouw huisstijl.


Meest recente werk

Interieur print
Ydentic
Full colour behang
Kinderfysiotherapie Emmen

Wandbekleding als binnenreclame is een blikvanger in elk bedrijfspand. Veel bedrijven en organisaties gebruiken full colour prints als impressie of plaatsen hun bedrijfslogo’s op de muur, doormiddel van bestickering in voorgevormde letters.

Bewegwijzering is een mooie oplossing om klanten en werknemers in je bedrijf de weg te wijzen. Denk hierbij aan bewegwijzering voor de toiletten, de nooduitgang of bewegwijzering die aangeeft op welke verdieping welke afdeling zit.

Zelfklevende vinyl prints kunnen op muren, deuren en scheidingswanden worden aangebracht. Deze vinyl prints zijn afgewerkt met een mat laminaat om lichtreflectie te voorkomen. Wil jij als bedrijf een boodschap vermelden op je vloer? Deze vinyl prints zijn zeer geschikt voor winkelvloeren, omdat het slijtvast is en afgewerkt is met anti-slip.

Raambekleding is er in alle soorten en maten. Denk aan wegwerpfolies, raamstickers, enzovoort. Winkelpanden hebben meestal grote ramen, dus ook meer oppervlakte voor raambekleding. Mis dus niet de kans om deze oppervlaktes te gebruiken om de juiste boodschap over te brengen aan jouw klanten en voorbijgangers. Met raambekleding kan je een groot publiek bereiken, wanneer er voorbijgangers langs komen.

Wandpanelen als binnenreclame wordt veel gebruikt. Ook hierin zijn er vele mogelijkheden. Bij wandpanelen als binnenreclame kun je denken aan het printen van reclameboodschappen of foto’s direct op Dibond (RVS look), Forex foam PVC, HPL plaat of transparant acrylaat. Dit kan mooi worden afgewerkt met afstandhouders of hangende platen om een zwevend effect te creëren bij deze wandpanelen. Zo krijgt jouw print de juiste aandacht die het verdient.

Sign One biedt een breed assortiment aan grootformaat prints. Nu hoor ik je denken; wat wordt er bedoeld met grootformaat? Grootformaat prints zijn alle print-formaten groter dan A4-formaat. Hierbij kun je denken aan grote posters, vloertegels en stoepborden. Er wordt een speciale printer gebruikt om de posters en alle andere prints te printen. Deze printer gebruikt de beste printmaterialen en inkt om een perfecte printkwaliteit te garanderen. Posters en flyers worden op talloze manieren gebruikt om verschillende boodschappen over te brengen aan klanten en voorbijgangers. Elke poster heeft vaak een individuele boodschap.

Sign One werkt daarom graag met jou samen om de maximale aandacht voor jouw poster te krijgen. Er zijn talloze mogelijkheden, afhankelijk van de gekozen reclamevorm. Er zijn diverse voordelen van toepassing bij binnenreclame. Wij hebben een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Het creëert een goede sfeer en een professionele indruk aan jouw interieur.
  • Het geeft jou de gelegenheid om het interieur van jouw pand te personaliseren.
  • Je kunt er een ruimte mee benadrukken en klanten de weg wijzen.
  • Je kunt de aandacht van jouw klanten trekken naar een specifiek deel van jouw interieur.
  • Het is een goede manier voor het benadrukken van het imago van jouw bedrijf en/of huisstijl.

Ben je overtuigd van de kracht van binnenreclame? We kijken uit naar jouw offerteaanvraag en Sign One denkt met je mee. Heb je vragen of weet je niet zeker of dit de juiste manier is om jouw bedrijf te promoten? Neem gerust contact met ons op en Sign One geeft je het nodige advies. Indien nodig bezoeken wij je op locatie.